Oldal kiválasztása

Csapatépítő társasjáték [programozóknak]

Egy játék, ami megtanítja a [programozóit / munkatársait] együtt harcolni / küzdeni a csapattal

Csapatépítő társasjáték olyan cégeknek akik nem akarják az eredményeiket / sikereiket a véletlenre bízni

Olvasson tovább és az alábbiakban egy olyan csapatépítési koncepciót talál, amely minimális költségek mellett kovácsol az alkalmazottaiból harcedzett csapatot, mégpedig anélkül, hogy hosszú napokra ki kellene Őket vennie a munkából.

A [programozó] cégek esetében a vezetői frusztráció egyik forrása, hogy a munkatársak részéről olyan összeszokottságra és hatékonyságra számítunk, aminek még egyszerűen nem volt lehetősége kiépülni.

Az alkalmazottak összetartása, a kölcsönös bizalom, a csapatban elfoglalt helyük jelentőségének felismerése és a felelősség felvállalása többnyire nem automatikus.

Kiképzés nélkül számítani a munkatársaink összeszokott hatékonyságára legtöbbször csalódáshoz vezet.

Hosszú többéves együttdolgozás, kihívások, akár súlyos válságok – egy megfelelő vezetői támogatás mellett történő – közös megélése és megoldása kovácsol egyszerű/önálló munkatársakból jól működő és hatékony csapatot.

Csapatépítő társasjátékunk a RollingBalls ezt a több éves folyamatot rövidítheti le.

Amennyiben nem akarja [programozó csapata] hatékonyságát a véletlenre bízni, ehhez most egy rendkívül költséghatékony és könnyen alkalmazható eszköz került a kezébe

RollingBalls névre hallgató stratégiai társasjátékunk az összetartás, összeszoktatás, egymás tevékenységének elismerésére és az egymásért folyó tevékenységre tanítás tökéletes eszköze.

Miért működik?

Mert miközben rendkívül élvezetes, a legkülönfélébb problémakezelési helyzetekbe kényszeríti / problémamegoldások elé állítja a játékosokat.

Életre halálra” szóló küzdelem és a sakkhoz hasonló nagyságrendű variációs lehetőség mellett a játék szabályai rendkívül egyszerűek. Mindeközben a játéknak, az örökzöld alapjátékon túl, közel egy tucat nehezített verziója létezik, amelyek már-már válság szintű kihívást támaszthatnak a játékosokkal szemben / kihívás elé állíthatja a játékosokat

A játék nem csak 2 fő, hanem 3 és 4 fő is játszhatja.

A 4 fős társasjátékban 2-2 fő csapatban játszik a másik páros ellen.
A 4 fős egyéni játékban mindenki mindenki ellen harcol.
A 3 fős játékban 3-an játszanak ugyanazért a célért.

A különféle játékvariációk és a különféle nehézségi fokok, akár megoldhatatlannak tetsző feladatok révén a RollingBalls a legkülönfélébb problémakezelési helyzetet képes szimulálni és ezzel a csapattagok megoldási képességét hatékonyan fejleszteni.

A játékosok egyszerűen összeszoknak. Felismerik a saját maguk és egymás erősségeit, megtanulnak bízni azokban és alapozni rájuk.

A RollingBalls egyik legnagyobb különlegessége, hogy maga a játék is módosítható a csapat által. Új játékmódok fejleszthetőek ki, szabályok módosíthatóak, illetve új szabályok adhatóak hozzá a standard játékhoz. Egy ilyen összetett módosítás bajnokság szintű végrehajtása egyike a csapatgondolkodást intenzíven fejlesztő interakcióknak.

Hogyan valósul meg a csapatépítés a gyakorlatban?

A csapatépítési módszer valójában egyszerű: A fejleszteni kívánt 2-10 fős csapatok TÉTES bajnokságokat játszanak egymás ellen.

A csapattá kovácsolódás, egymás új oldalakról való megismerése, a kölcsönös bizalom és összeszokottság teljes természetességgel, a játékhelyzetek mintegy “melléktermékeként” alakul ki.

A csapaton belüli egyéni versengéssel kezdve, majd a csapatok egymás közti versenyével folytatva, és a nehézségi fokok bejárásával egy olyan, egyrészt élvezetes, másrészt valódi téttel és kihívással bíró helyzet jön létre, amely néhány hét alatt modellez számos olyan munkahelyi szituációt, amin amúgy jó esetben is csak hosszú évek alatt mehettek volna keresztül.

A tétes bajnokságok természetesen többféleképpen, kicsiben és nagyban is játszhatóak.

Egy lehetséges versenysorozat:

1. Egységeken belüli versenyek
2. Egységeik egymás közti versengése
3. Cégek egymás elleni versenyei (alvállakozókkal, beszállítókkal, stratégiai partnerekkel)

Részletes instrukciók – A játékhoz természetesen egy részletes knowhow-t mellékelünk arról, miként lehet a játékot a cégénél hatékonyan rendszerbe állítani úgy, hogy a csapat természetes összekovácsolódását, megerősődését és hatékonyabbá válását jelentősen felgyorsítsa.

FONTOS – A bajnokságok lebonyolítása csak kisebb részben folyik munkaidőn belül. A játék többségét a munkatársak a szabadidejükben játszhatják. Az ehhez szükséges motivációt a játék élvezete és a felajánlott TÉT illetve DÍJAZÁS biztosítja.

Egy igazi magyar STARTUP – Segítsen hamarabb életre hívni egy igazán nagyszerű lehetőséget!

A RollingBalls és SmileBalls játékok már az első próbajátékok során is rabul ejtették a résztvevőket. A fejlesztés éveiben lejátszott, már-már megszámlálhatatlan teszt játék során újra meg újra fel kellett ismernünk, hogy valami olyasmi van a kezünkben ami messze túlmutat egy egyszerű táblajáték lehetőségein, csakúgy mint ahogyan a sakk is messze több mint “csak” egy játék.

Miközben egyre világosabban látszott, hogy a RollingBalls óriási örömet hozhat mind a családok, mind a játékszenvedéllyel élők számára, továbbá, hogy kiemelt szerepet kaphat a vállalkozások, illetve legkülönfélébb csapatok fejlesztésében, az is hamar világossá vált, hogy a megvalósítás jelentős pénzügyi kihívásokba ütközhet.

A RollingBalls játék egy eddig még soha nem látott játéktáblán, kimondottan a játékra kifejlesztett speciális bábukkal (fogasléces golyókkal) játszható, melyek egy sajátos fogazás révén gördülnek a tábla szintén fogazott “síneiben”. Ez az aminek a révén ez a stratégiai társasjáték játék egyszerű maradhat annak ellenére, hogy tetszés szerint összetetté is lehet.

Ennek a fogazott pályának és speciális golyóknak a legyártása egy igen költséges feladat, annál is inkább, hogy rendkívül precíz illesztésre van szükség.

Az egyszerűsített úgymond tanuló-játék a SmileBalls előállítása, mivel nélkülözi a fogazást jóval egyszerűbb, de ennek megfelelően a játéklehetőségek is szerényebbek.

A sorozatgyártás költségei a 10 milliós nagyságrendbe emelkedtek, ami meghaladta feltaláló, Szulyovszky József személyes lehetőségeit…

Mivel a játék kész van, mivel a sikere a próbajátékosok között szinte 100%-os József úgy döntött, hogy egy igazi STARTUP-ként a közösségi finanszírozás lehetőségéhez folyamodik.

 

A közösségi finanszírozás koncepciója nagyon egyszerű: A vevők előre megrendelik és kifizetik a vágyott terméket, hogy a feltaláló az így befolyó bevételből befejezhesse a fejlesztést illetve megkezdhesse a sorozatgyártást.

Mind a két fél jól jár.

A vevő hozzájutott egy amúgy soha meg nem valósuló nagyon klassz cikkhez, a feltaláló pedig ténylegesen megvalósította a találmányát.

A legtöbb ötletgazda és feltaláló az előrendelő ügyfeleinek egy jelentős kedvezménnyel hálálja meg a hitet amit az ötletébe fektettek.

“Segítsen és a bevétel 25%-át megosztom Önnel…”

Rendelje elő a RollingBalls játékcsomagot és József egy azonnali 25%-os kedvezménnyel hálálja meg azt a hitet, amit ebbe a rendkívüli játékba fektetett. A kedvezmény néhány könnyen teljesülő feltétel mellett akár 30%-is lehet.

 

Hogyan történik meg mindez a valóságban? – Akár már heteken belül játszhat a SmileBalls Light játékkal…

A RollingBalls játékcsomag három szakaszban készül el.

1. SmileBalls Light – A tanulójáték leegyszerűsített karton táblán játszható változata. A játéklehetőséget tekintve megegyezik a SmileBall játékéval.

A finanszírozás sikerétől függetlenül legyártásra és kiszállításra kerül.

Várható megjelenés: 2018 november

2. SmileBalls – A teljes értékű tanulójáték fa játéktáblán üveg illetve fa golyókkal.

A finanszírozás sikerétől függetlenül legyártásra és kiszállításra kerül

Várható megjelenés: 2018 karácsony

3. RollingBalls – A teljes értékű alapjáték fogasléces játéktáblán és fogazott golyókkal.

A finanszírozás sikerétől függően kerül legyártásra és kiszállításra. A finanszírozás siketelensége esetén a vételár 75%-a visszafizetésre kerül.

Várható megjelenés: 2019 második félév

A RollingBalls sorozatgyártásának megkezdéséhez 15 MFt szüksége, ami 25%-os kedvezmény mellett is mindössze 500 előrendelt játékcsomagot jelent.
Sőt miután minden 500 db Rollinballs játék értékesítése után kisorsolunk egy terméket és egy iskolának adományozzuk.

Amennyiben ennek az összegnek legalább a 75-80(?)%-a összegyűlik a RollingBalls alapjáték legyártásra kerül és Ön megkapja az összes játékvariációt. Amennyiben a közösségi finanszírozás meghiúsul a vételár RollingBalls játékra eső részét (75%-át) visszafizetjük Önnek. A pontos számokat megtalálja lejjebb.

SmileBalls és SmileBalls Light játékok mindenképpen legyártásra és leszállításra kerülnek.

Az árak:
a legkisebb méretű táblával és üveggolyóval 6350 Ft,
ugyanez fagolyóval 7620 Ft,
a nagyobb méretű táblaüveggolyóval 8255 Ft,
a nagyobb méretű tábla fagolyókkal 9017 Ft

Legyen egyike azoknak, akik a rendelésükkel segítenek egy akár eljövendő magyar világsikert talpraállítani.

Mit kell tennie, ha tetszik a lehetőség?

A RollingBalls csapatépítő társasjáték használatához semmi egyébre nincs szüksége, mint magára a táblajátékra és a csapatépítés mikéntjét meghatározó játékinstrukciókra, melyet természetesen automatikusan mellékelünk a játékhoz.

Hány játékra lesz szüksége?

Ideális esetben 4, de maximálisan 8-főnként egy-egy RollingBalls táblajáték szükséges ahhoz, hogy a bajnokságokat zökkenőmentesen lebonyolíthassák.

Mennyibe fog kerülni?

A RollingBalls csapatépítő társasjáték a játékszabályokkal, háromféle játékmód leírással és a csapatépítő bajnokságok lebonyolításához szükséges instrukciókkal mindösszesen 29.900 Ft-ba kerül.

Mivel a cégén belül minden bizonnyal több játékszettre lesz szüksége, összeállítottunk Önnek két (+1) igen kedvező csomag ajánlatot is:

A. 4 RollingBalls játékszett 119.600 Ft helyett mindösszesen csak 99.600 Ft-ba kerül Önnek.

B. 10 RollingBalls játékszett megvásárlása 299.000 Ft helyett mindösszesen csak 199.000 Ft-ba kerül Önnek. Ön több mint 30%-ot spórol.

C. Amennyiben 10-nél több szettre van szüksége 19.900 Ft-os áron tudjuk a játékkészleteket a rendelkezésére bocsátani.

Kérem válasszon a fenti opciók közül és amennyiben szeretné a lehető legnagyobb természetességgel növelni a munkatársai hatékonyságát rendelje meg ezt az egyedülálló csapatépítő eszközt most!

Hogyan számolja ki, hogy végülis hány játékra lesz szüksége?

A. Mint ahogyan említettük 4-8 főként szükséges egy játékszett.

B. További játékszettekszükségesek, amennyiben megengedi az alkalmazottainak, hogy annak érdekében, hogy munka után is folytathassák a bajnokságot elvigyenek szetteket, illetve akár otthon a családdal is játszhassanak.

C. Megfontolhatja, azt is, hogy a bajnokság egyes fordulóin magát a játékot is használja a bajnokság díjazására, azaz egyes fordulók nyertesei díjazásként egy-egy játékszettet (is) kaphatnak.

D. Kinek való és kinek NEM?

A RollingBalls társasjáték bevezetése a legtöbb [programozó] cég számára 4 fős létszám felett jelentős előnyt biztosít, de különösen ajánljuk amennyiben:

• Viszonylag nagy a fluktuáció a cégnél, vagy
• A növekedés miatt gyakran szükséges új embert felvenni
• Gyakoriak a személyi problémák, gyakran küszködnek személyes ellentétekkel
• Gyakran fagyos a hangulat a cégnél
• Különösen nagy a jelentősége a csapattagok közötti kommunikációnak
• Amennyiben a cég produktuma nagyban függ a munkatársak hatékony összedolgozásától

A RollingBalls csapatépítő társasjáték egy nagyszerű lehetőség Önnek, amennyiben szeretné, hogy a cége munkatársai, alkalmazottai:

• Jobban megismerjék egymást
• Ha szeretné, hogy megtanuljanak összedolgozni, együttműködni
• Ha szeretné, hogy felfedezzék a saját és a társaik erősségeit
• Ha szeretné, hogy megtanuljanak bízni egymás erősségeiben és kiegészíteni, kipótolni egymás gyengéit
• Ha szeretné hogy felfedezzék a saját helyüket és jelentőségüket a csapatban
• Ha szeretné, hogy vállalják a felelősségüket a tevékenységükért
• Ha szeretné hogy az alkalmazottai jobban kommunikáljanak,
• Ha szeretné, hogy képesek legyenek hatékonyabban képviselni a különféle érdekeket. Ha szeretné, hogy egymással összebarátkozva egy nehezen megbontható egységet képezzenek akkor ez a játék Önnek való.

Kérem kattintson az alábbi gombra és rendelje meg a RollingBalls csapatépítő társasjátékot most!

1# BÓNUSZ – SmileBalls játékszett ajándékba 6.900 Ft értékben

Amennyiben legalább 4 játékszettet kér tőlünk Örömmel megajándékozzuk az eredeti RollingBalls táblajáték egyszerűsített változatával SmileBalls játékkal. Amennyiben legalább 10 játékszettet vásárol 3 SmileBalls játékszettet adunk Önnek ajándékba. Ezek kiváló jutalmak lehetnek a bajnokságon belül, illetve ideálisak az otthoni, akár a családdal folytatott önfeledt játékra is. A szépen megmunkált fa táblán, üveggolyókkal az eredeti RollingBalls alapjáték tanuló játékaként – SmileBalls névvel – játszható 2-4 fővel egyéni vagy csapatjátékban.

2# BÓNUSZ – Díjmentes SZPONZORÁCIÓ

Amennyiben az Ön cégének csapatai egy jól játszható szabállyal, vagy játékmóddal egészítik ki a RollingBalls játékot, az új szabály illetve játékmód a kibővített játékszabályban az Ön cégéről elnevezve, egy rövid céges bemutatkozást mellékelve, kerül publikálásra.

 

3# BÓNUSZ – Díjmentes NEVEZÉS az országos RollingBalls csapatépítő bajnokságra

Miközben az Ön csapata más cégek csapataival verseng a bajnoki címért a rendezvény kiváló ismerkedési lehetőség más hatékony csapatokkal működő cégekkel. És ez még NEM minden! Egy szó szerint soha vissza nem térő lehetősége van arra, hogy bevésse a nevét a játék történelmébe és egy további árelőnyt is bezsebeljen.

Közösségi Finanszírozás és Önnek TOVÁBBI 25% kedvezmény, de kizárólag 2018 november 22.-én éjfélig! Lépjen most és vésse a cége nevét örökre a játék történelmébe!

A RollingBalls játék a maga fejlődésében éppen most lép egy következő szintre. Úgy véljük, hogy eljött az ideje hogy bárki játszhassa ezt a meggyőződésünk szerint új kultuszt teremtő játékot. A nagyközönség elé mint egy igazi Startup vállalkozás lépünk és mint ilyen lehetőséget teremtettünk arra, hogy akik hisznek bennünk és igazán akarják ezt a játékot 25%-kal olcsóbban juthassanak hozzá ehhez az új táblajátékhoz.

Ez az a lehetőség amit MOST a csapatépítő társasjáték vásárlóira, és így Önre is kiterjesztettünk. 2018 november 22-én éjfélig leadott előrendelésére 25% további kedvezményt adunk Önnek.

Ami pedig a legfontosabb: a játék sponzorai között az Ön cégének a neve és rövid bemutatása is szerepelni fog mégpedig egészen addig, amíg a játék csak létezik. A jelenlegi szponzoraink listáját itt tekintheti meg!

Az közösségi finanszírozás keretében megrendelt játékokat 2019 Január végéig szállítjuk ki Önnek.

Kattintson ide és éljen a lehetőséggel és szerezzen még jobb nevet magának:

Felkészült arra, hogy szembenézz a cspatában megbúvó feltáratlan lehetőségekkel? Ha igen akkor válasszon egy csomagot a fenti lehetőségek közül és rendeljen MOST!

Megtiszteltetés volna a számomra, hogy részem lehet a cége és munkatársai előrelépésében!

 

Szulyovszky József

Ui.: A hagyományos csapatépítési lehetőségek egy-egy alkalommal tesznek egy kisebb nagyobb lépést az összecsiszolódás felé. A RollingBalls csapatépítő társasjáték a rendszerességgel játszott bajnokságok révén folyamatosan és teljes természetességgel építi a csapatát. Az eredmény valódi felismerések, valódi bizalom, valódi összetartás egy igazi csapat.

Ha még nem tette volna, adja le a rendelését most!