Oldal kiválasztása

MEGRENDELÉS


ITT MINDEN SZÜKSÉGES INFÓT MEGTALÁLSZ!

Hogyan tudok fizetni?

A fizetés kizárólag bankkártyás fizetés formájában történhet. Szerintünk ez a leggyorsabb és legkényelmesebb módja a fizetésnek. A bankkártyás fizetés a Barion biztonságos oldalán fog történni az űrlap kitöltését követően. Ez egy magyar tulajdonú cég és a legbiztonságosabb követelményeknek megfelel. Bankkártyás fizetést követően néhány percen belül meg is fogod kapni a fizetésről szóló eSzámlát.

Hogyan kapom meg a számlát?

A megrendelt termék díjának beérkezését követően néhány másodpercen belül, automatikusan fogjuk emailben elküldeni az e-számlát. Az e-számlát nem kell kinyomtatnod, mivel az ebben a formában tökéletesen lekönyvelhető. Ehhez csak küldd tovább az e-számlát tartalmazó emailt a könyvelődnek.

Mi fog történni megrendelés után?

A fizetést követően emailben fogjuk elküldeni a zárt tagsági oldalunk linkjét, illetve az egyedi belépési adataid. A kapott belépési adatokkal hozzá fogsz tudni férni az oktatóanyaghoz.

Apróbetűs rész

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak megfelelően irányadóak. A megrendeléstől való elállás szabályai a „távollevők között kötött szerződésekről” szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartoznak. A megrendelés elküldésével elfogadod a megrendelési és szerződési feltételeket.